Beth & Flo

Ander onderwerp
Unieke combinatie van cabaret en klassieke muziek
do 20 mrt '25 20:15
do 20 mrt '25
20:15
  • do 20 mrt '25
    20:15
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Beth & Flo staan voor de unieke combinatie van cabaret en klassieke muziek. Met sketches, prachtig tweestemmig gezongen liedjes en virtuoos pianospel overdondert dit duo de theaters.

Jij hoort het toch ook? Het gefluister, gebulder en gedram van die stem in je hoofd? De stem die kleuterdeuntjes zingt op een tergend trage beat. Die genadeloos kritiek geeft, of je weg laat dromen van de werkelijkheid.

Beth & Flo horen het elke dag en zouden het ’t het liefst negeren door keihard Rachmaninov te spelen. Of een razendsnelle etude van Chopin. Nee, liever het gesprek met die stem niet aangaan. Liever een ander onderwerp, alsjeblieft.

De tweede cabaretvoorstelling ‘Ander onderwerp’ van Beth & Flo is persoonlijk en doet soms een beetje pijn. De pianomuziek van grote componisten als Rachmaninov, Scriabin en Bach zorgt voor knetterend vuurwerk van vier handen op één vleugel. En misschien, als het nodig is, voor troost.

Over Beth & Flo

Over hun eerste voorstelling ‘Niet wat je denkt’ schreef de Theaterkrant hoe de pianistes “vrolijk, levendig en met aanstekelijk enthousiasme” bewijzen dat klassieke muziek niet stoffig is. En tijdens de finale van het AKF in 2020 prees de jury hen als “een veelbelovend cabaretduo dat klassieke muziek knap weet te combineren met prachtige scènes”.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Echte kleinkunstliedjes, ook daarin blinken ze uit.

Brabant Cultureel

Credits

Tekst, muziek en spel door Elsbet Remijn en Claudette Verhulst, regie door Joost Spijkers,coaching door Wil van der Meer.