Amoukanama Circus

Bekend van America’s Got Talent
Circuskunsten, dans, muziek en acrobatiek
vr 27 sep '24 20:15
vr 27 sep '24
20:15
  • vr 27 sep '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Amoukanama Circus leidt in Guinee sinds 2017 jongeren op tot professionele acrobaten om overal ter wereld met hen op te treden. De zomer van 2022 betekende een grote doorbraak voor Amoukanama met een halvefinaleplaats in America’s Got Talent.

Een groep jongeren gaat op zoek naar een nieuwe wereld. Komende van verschillende horizonnen, trekken ze samen op om verder te gaan …

FA is een grote oversteek naar verandering. Aangedreven door passie en hoop, volgen deze zonnige en openhartige individuen het licht van een nieuw land aan de horizon. Ze helpen elkaar stap voor stap, vliegend door en over hindernissen. En bouwen een nieuw pad; dat van morgen.

Zo krijgt een avontuur vorm en neemt het ons mee op een reis op het kruispunt van Afrika en het Westen, op zoek naar vrijheid en een betere wereld.

FA is een ode aan het leven, vol van energie en uitstralend van een diepe en heilige menselijke eenheid.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

 

Meer informatie over Amoukanama Circus vind je op hun website

De Ronde Tafel  
Samen solo naar het theater
Bij deze voorstelling zijn vrijwilligers van De Ronde Tafel aanwezig. Meer weten over de Ronde tafel? Klik hier voor meer informatie. 

Credits

Regisseur/choreograaf: Anthony Weiss