De Joardy Show

Jim Deddes en Oscar Aerts
YouTube fenomeen in het theater!
do 3 apr '25 20:15
do 3 apr '25
20:15
  • do 3 apr '25
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Een sketchvolle theatershow met hits als Harco en Brian Rompoe, zwaar ongefilterd privémateriaal en andere eigenaardigheden.

In deze theatershow brengen Jim Deddes en Oscar Aerts (bekend van GTST en Costa!), onder leiding van regisseur Jan Hulst, het volledige JOARDY-universum tot leven. Een avond gevuld met de onvergetelijke hits als Harco, Brian Rompoe, Halleke en een flinke dosis ongefilterd privémateriaal, aangevuld met nieuwe sketches en andere unieke eigenaardigheden. Mis deze kans niet, want De Joardy Show is een ware sensatie!

Samen met regisseur Jan Hulst heeft acteur Jim Deddes (bekend van De Oost en Hardcore Never Dies) JOARDY FILM gecreëerd; een onafhankelijk platform met sketches dat uitgegroeid is tot een waar fenomeen op YouTube. In samenwerking met de VPRO hebben Jim & Jan drie seizoenen van de webserie JOARDY SEASON geproduceerd, wat hen in 2019 de Zilveren Nipkowschijf opleverde. En nu zijn ze samen met Nick Putman elke week te beluisteren in hun beruchte podcast AT6 - Het echte geluid uit Amsterdam.

Het juryrapport van de Nipkowschijf luidt als volgt: "Je kunt allerlei theoretische benaderingen loslaten op de humor van JOARDY in een poging de genialiteit ervan te doorgronden. Maar eigenlijk is gewoon kijken de snelste weg naar begrip. En hoe vaker je kijkt, hoe leuker het wordt."

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Tekst en concept door Jim Deddes en Jan Hulst, regie door Jan Hulst, lichtwerp door Bart van den Heuvel en Wannes van der Veer, muziek door Nick Putman, geproduceerd door More Theater Producties.