Natasja & Edwin in Concert

Met Dennie Christian en de Marcel Fisser Band
Schlager Edition
za 28 jun '25 20:15 - 22:40
za 28 jun '25
20:15 - 22:40
  • za 28 jun '25
    20:15 - 22:40
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Natasja & Edwin nemen u mee op een avontuurlijke reis door de Schlagermuziek. Schlagerkoning Dennie Christian en de Marcel Fisser Band maken het feest compleet!

Na het grote succes van hun eerdere theatershows Golden Memories, waarin Natasja & Edwin de meest geliefde duetten aller tijden ten gehore brachten, neemt het duo Dennie Christian mee tijdens hun nieuwe show: Schlager Edition.

De keuze voor een Schlager Edition was een logische stap. Natasja is bekend van haar Hélène Fischer Tribute. Edwin van Hoevelaak werkt al jaren als muziekproducer voor Dennie Christian. Samen werkten ze dit idee uit in Edwins studio in Holten.

Wat veel mensen niet weten, is dat talloze bekende Nederlandstalige liedjes oorspronkelijk in het Duits zijn uitgevoerd. Natasja, Edwin en Dennie onthullen de verrassende verhalen achter deze hits en brengen ze opnieuw tot leven.

Met Dennie Christians succes in Beste Zangers in 2017 en de grote successen van Edwin met Marcel Fisser, was de keuze voor de band snel gemaakt. Het zal dus geen verrassing zijn dat Natasja, Edwin en Dennie zich tijdens deze tour laten begeleiden door de weergaloze Marcel Fisser Band.

Deze drie topartiesten nemen je mee op een avontuurlijke reis vol prachtige verhalen en herkenbare Schlagermuziek van vroeger en nu. Beleef een onvergetelijke avond vol muziek, nostalgie en verhalen met Natasja & Edwin en Dennie Christian in Schlager Edition. Mis het niet!

Na afloop zullen Natasja & Edwin naar de foyer komen voor een Meet & Greet (indien mogelijk Dennie Christian ook)!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.