Jeanne - Albumpresentatie 'Dichtbij'

Jeanne van den Boomen - van der Leemputten
do 10 okt '24 20:30 - 22:15
do 10 okt '24
20:30 - 22:15
  • do 10 okt '24
    20:30 - 22:15
    Kleine Zaal
  • Voor deze voorstelling worden geen ticketkosten in rekening gebracht. De tickets zijn incl. een hapje, drankje & een album.
Op 10 oktober 2024 presenteert Jeanne van den Boomen - van der Leemputten haar debuutalbum ‘Dichtbij’ in Markant Theater Maashorst. Een muzikale reis met Nederlandstalige liedjes over momenten in het leven die haar geraakt hebben en waar iedereen zich in kan herkennen.

Over Jeanne
De van origine Beek en Donkse zangeres groeide op in een muzikaal gezin. Ze zingt, speelt gitaar en schrijft haar eigen liedjes van jongs af aan. Haar muzikaliteit en liefde voor muziek leidde tot een nieuw avontuur bij de coverband Silverline, waarbij ze samen met haar man ruim 38 jaar op het podium stond. Naast zangeres en gitariste, stond ze een aantal jaren voor de klas in het basisonderwijs en is moeder van drie eveneens muzikale dochters.

Door de jaren heen heeft Jeanne (1955) diverse eigen nummers geschreven, zowel Nederlands- als Engelstalig. Zo werd haar eerste single ‘Hij’, dat ze schreef voor haar overleden broertje, in 1981 regelmatig op de radio gedraaid. Vele nieuwe liedjes volgden, maar ‘belandden' vaak alleen in haar archief.

De afgelopen jaren begon het opnieuw te kriebelen. Onder het mom, je bent nooit te oud om je dromen te verwezenlijken, dook ze samen met producer Ralph van Manen de studio in. Dat resulteerde in een album met dertien Nederlandstalige zelfgeschreven nummers.

Nu is het tijd om haar gevoelens, verhalen & muziek te delen met het publiek. Geniet van een muzikale avond in samenwerking met een complete 6-tallige liveband, waarbij Jeanne met haar muziek ‘Dichtbij’ komt. 

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

De tickets zijn incl. een hapje, drankje & album