Rocket Guy takes off!

Met Guy Harris als sir Elton John
Pure rock-‘n-roll van Engelands grootste pianist
za 20 sep '25 20:15
za 20 sep '25
20:15
  • za 20 sep '25
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Vers van het succes van de Face to Face-tour in 2022 met Alexander Broussard en The Billy Joel Experience, komt Rocket Guy weer naar ons theater. Deze keer met Guy Harris als Sir Elton John.

Het glinsterende concept is gebaseerd op de allergrootste hits van Sir Elton John, de onbetwiste Britse glamourkoning van de rockpiano. Hij wordt ondersteund door de geweldige band Rocket Guy, bestaande uit drummer Eddie Volkers, gitarist Toni Sprokkelenburg, toetsenist Martin van Gulik en bassist Raymond van Wersch.

Harris brengt een natuurlijke en aangeboren jonge Elton met heldere zang. Vanzelfsprekend toont hij daarbij een diepe waardering voor de pianistische energie die de pure rock-‘n-roll van Engelands grootste pianist aller tijden definieert.

Over Guy Harris

Als succesvol pianozanger nam Harris de rol van Elton John. Dit deed hij na jarenlang op te treden bij Crazy Piano’s en over de hele wereld in de pianobar-markt. Al sinds zijn prille jeugd speelt Harris piano op hoog niveau. Hij genoot een muzikale opvoeding bij St. George's Chapel in Windsor Castle en de Royal Schools of Music. Met vocale studies onder David Lowe (King Singers, Cambridge) en David Aldred (English National Opera) leert Harris continu de fijne kneepjes van het vak.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.