The Dutch Tenors Dinnershow

Celebrate Spring with
Een heerlijk driegangendiner met livemuziek van The Dutch Tenors
zo 30 mrt '25 18:00
zo 30 mrt '25
18:00
  • zo 30 mrt '25
    18:00
    Evenementenzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Geniet van een heerlijke avond uit! The Dutch Tenors nemen je tijdens een heerlijk driegangendiner mee in de muziekwereld met hun unieke benadering van klassieke popmuziek.

Samen met de Dutch Tenors en Restaurant Cusco slaan wij de handen ineen voor een avondvullende dinnershow! Bombastische klanken en lyrische samenzang van deze vier jonge tenoren combineren we met een speciaal driegangendiner met Zuid-Amerikaanse smaken. Kortom: een avond vol luister- én smaakhits!

THE DUTCH TENORS 

The Dutch Tenors hebben snel naam gemaakt in de muziekwereld met hun unieke benadering van klassieke popmuziek. Hun jeugdige energie en charmante persoonlijkheden maken het een genot om naar ze te kijken. Met een nieuwe draai aan het classical pop-genre brengen ze een veelzijdig repertoire, bestaande uit klassieke pophits, tijdloze operafavorieten, indrukwekkende filmmuziek en hedendaagse nummers, allemaal heruitgevonden met een unieke stijl en flair.

Deze topartiesten leveren prestaties van het hoogste niveau: vocale acrobatiek, krachtige klanken en harmonieuze samenzang zorgenvoor een onvergetelijke ervaring.

Aanvang: 18.45 uur (zaal open vanaf 18.00 uur)

Bekijk onze theaterpakketten en -series: